luni, 5 martie 2012

1000 de ganduri

Da,dupa un an jumate de postari,de incercari defapt,incercari  de a spune ceva , in anonimatul internetului,
am implinit 1000 de vizualizari !
Multumim tuturora pentru atentia acordata,pentru  cunoscutii care ne-au citit cu incredere dar si pentru majoritatea anonima. care ne-a citit si comentat.Sper ca si incontinuare sa existe cineva care sa ne dea  din timpul lui macar 5 min ,asa intre doua fumuri de tigara...


Ca blogger ma simt foarte des ca un vanzator ambulant de adevaruri dureroase ce sfarma dintii oricarui vis ce incearca sa muste din noi dar ma bucur  totusi ca exist printre randurile acestui blog, scriitor umil care-si vinde povestea...

5 comentarii:

  1. OK man ai răspunsurile cerute aici: http://blogarismeromanesti.blogspot.com/2012/03/feng-shui-ro.html şi dacă mai este nevoie de altele NU te sfii să întrebi !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ^^dragut ma bucur pentru tine iti doresc o cale batuta de succes..si implinire!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Renegate, dacă ai scrie şi corect, ar fi muuuult mai bine... Din păcate, ai greşeli gramaticale şi ortografice majore. Trebuie să lucrezi la acest aspect, altfel nimeni nu-ţi va lua în considerare rândurile calofile. Te poţi supăra sau poţi învăţa. E ALEGEREA TA!

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc pentru sfat,o sa-l iau in considerare,de obicei nu scriu direct pe calculator,si atunci cand transcriu nu mai am atata rabdare.

    RăspundețiȘtergere