marți, 3 ianuarie 2012

A mai trecut un an , o spunem cu totii oftand cu dezamagire sau obositi sa tot asteptam an de an alte si alte himere ale destinului constrans sa dezamageasca.
Tragem linie,facem socoteala si o luam de la capat,inca un an in care am imbogatit si mai mult colectia de clisee,de amintiri uitate repede,de zile linistite cu un divin sens dat singuratatii,experienta pura sau doar visare….
Fragment din absolut, un an in care nu am reusit sa prindem nicio clipa s-o eternizam,sa o pastram macar asa uscata de viata pentru parfumul ei,inca o frustrare cu care va trebui sa traim o vreme
366 de zile in care se poate intampla cam orice,366 de zile de decizii care se vor determina succesiv una pe alta. Ar trebui deci sa profitam de pretul pe care il platim vietii,sa ne extragem din efemer traind prezentul si sa uitam stropii nefericirii noastre pe foi scrise in culoare sau muzica, sa topim incet cadenta plictisului citadin redandu-ne inapoi libertatea si cu e ape noi insine.
In urma unui an ideile distillate in spirit si amintirile vii din zilele de liniste sunt cele care raman cu noi plusate de ceva cearcane nevindecate si rataciri…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu